Politica de Confidențialitate

Prezenta Politică de Confidențialitate se aplică site-urilor www.reyomedia.com și www.pariuricasino.ro și oricăror alte site-uri (denumite în continuare, în mod colectiv, „Site”) pe care Reyo Media Limited, cu sediul în 7, Ludgate Hill 35-37, Londra EC4M 7JN, Marea Britanie și afiliații săi le dețin și le operează (denumite în continuare, în mod colectiv „Reyo Media”, „Noi”, „Nouă” sau „Ai Noștri/Ale Noastre/Nostru/Noastre”). Pentru Reyo Media, confidențialitatea utilizatorilor noștri este importantă. În cele ce urmează vei găsi Politica Noastră de Confidențialitate, care acoperă toate datele persoanele de identificare ce sunt partajate prin Reyo Media și pe Site-ul Nostru.

Această Politică de Confidențialitate descrie modul în care Reyo Media colectează și folosește datele personale pe care le furnizezi prin intermediul Serviciului Nostru, opțiunile, alegerile și drepturile pe care le ai în legătură cu datele personale pe care le colectăm, precum și datele de contact ale personalului Nostru însărcinat cu confidențialitatea datelor.

Scopul nostru este de a îți permite să înțelegi în mod corespunzător informațiile edificatoare despre drepturile tale legate de datele cu caracter personal și să ne asigurăm că ești pe deplin satisfăcut de modul în care gestionăm aceste date personale și că o facem într-un mod corect și transparent.

Te rugăm să reții faptul că legea nu te obligă să ne furnizezi datele tale personale. Suntem unii dintre cei mai mari susținători ai vieții private și nu vindem, închiriem sau schimbăm datele tale cu caracter personal către terți în alte moduri decât cele descrise în această Politică de Confidențialitate.

Pentru orice alte informații suplimentare, nu ezita să contactezi responsabilul nostru pentru protecția datelor la adresa: [email protected].

Serviciul Nostru

Reyo Media te ajută să alegi, să compari și să primești sfaturi și ghiduri gratuite referitoare la serviciile de jocuri reglementate online.

Reyo Media te ajută să alegi, să compari și să primești sfaturi și ghiduri gratuite referitoare la serviciile de jocuri reglementate online (denumite în continuare „Serviciul”, “Serviciile”, “Serviciul Nostru” sau “Serviciile Noastre“). O parte din Serviciile Noastre este disponibilă numai pentru utilizatorii înregistrați și această porțiune a Serviciului Nostru include recomandări pe care le trimitem prin diferite canale, inclusiv pe Site, e-mailuri, notificări tip Push și mesaje text (denumite în continuare, în mod colectiv, „Canale de Comunicare”).

Datele Personale pe Care le Colectăm

În momentul în care te înregistrezi pe Site, avem nevoie de anumite date cu caracter personal, cum ar fi numele tău, adresa de e-mail și numărul de telefon, pentru a-ți oferi Serviciul Nostru, inclusiv recomandări pe care le trimitem prin Canalele de Comunicare.

Atunci când te înregistrezi pe Site, avem nevoie de anumite date cu caracter personal, cum ar fi numele tău, adresa de e-mail și numărul de telefon, pentru a-ți oferi Serviciul Nostru, inclusiv recomandări pe care le trimitem prin Canalele de Comunicare.

Legea nu te obligă să ne furnizezi datele tale personale. Cu toate acestea, pentru a utiliza porțiunea Serviciilor Noastre, care este disponibilă numai pentru utilizatorii înregistrați, va trebui să ne furnizezi anumite date cu caracter personal care sunt relevant obligatorii pentru Noi.

Ce Facem cu Datele Personale?

Folosim date cu caracter personal pentru a menține Site-ul, pentru a-ți oferi și pentru a îmbunătăți experiența ta în ceea ce privește interacțiunea cu Serviciul Nostru, precum și pentru a proteja Site-ul și Serviciul Nostru de orice abuzuri și încălcări ale legii.

Folosim date personale pe care le colectăm în următoarele scopuri:

• pentru menținerea Site-ului, inclusiv prin îmbunătățirea funcționalității acestuia;

• pentru oferirea și îmbunătățirea experienței  tale la interacțiunea cu Serviciul Nostru, inclusiv prin colectarea de date statistice privind traficul nostru web; trimiterea de e-mailuri personalizate și promoționale (e-mailurile sunt trimise de furnizori terți cu care împărtășim adresa ta de e-mail); precum și pentru păstrarea unei părți din datele tale atât timp cât contul tău este activ sau pe perioada necesară furnizării Serviciului Nostru; și,

• pentru protejarea Site-ului și a Serviciul Nostru contra abuzurilor și încălcării legii, inclusiv prin: identificarea cazurilor potențiale de abuz asupra sistemului; prevenirea atacurilor cibernetice, a fraudei și a furturilor de identitate; respectarea obligațiilor noastre legale, cum ar fi hotărârilor judecătorești, mandate, soluționarea litigiilor; oferirea de sprijin instituțiilor de punere în aplicare a legii; precum și pentru aplicarea Termenilor, acordurilor și politicilor Noastre.

Orice utilizare a datelor tale personale în scopurile menționate mai sus este parte integrantă a Serviciului Nostru. Ne angajăm să prelucrăm date cu caracter personal doar în acest scop. În măsura în care este relevant și posibil, vom depune toate eforturile pentru a menține datele cât mai corecte, complete și actualizate.

Cookie-urile

Folosim atât Cookie-uri de Sesiune, cât și Cookie-uri Persistente ca parte a experienței pe care ți-o oferim pe Site, astfel încât să putem facilita utilizarea funcțiilor și instrumentelor datelor, să urmărim preferințele tale, precum și să îmbunătățim Serviciul Nostru.

Cookie-urile sunt pachete de informații trimise browser-ului tău de Internet și apoi trimise înapoi de către browser, de fiecare dată când este accesat serverul care a trimis cookie-ul.

Unele cookie-uri sunt eliminate în momentul în care închizi sesiunea de navigare din browser. Acestea sunt „Cookie-urile de Sesiune”. Unele cookie-uri durează mai mult și sunt denumite „Cookie-uri Persistente”.

Folosim atât Cookie-uri de Sesiune, cât și Cookie-uri Persistente ca parte a experienței pe care ți-o oferim pe Site, astfel încât să putem facilita utilizarea funcțiilor și instrumentelor datelor, să urmărim preferințele tale, precum și să îmbunătățim Serviciul Nostru.

Pentru mai multe informații, te rugăm să citești de aici Politica noastră completă privind Cookie-urile.

Partajarea Datelor  cu Caracter Personal cu Alții

Partajăm datele personale cu furnizorii de servicii pentru a analiza performanțele noastre, pentru a îmbunătăți Serviciul Nostru, precum și pentru a comunica cu utilizatorii noștri înregistrați. Partajăm datele cu caracter personal ale utilizatorului, dacă acest lucru ne este solicitat prin lege.

Cu excepția cazului în care ne oferi consimțământul tău expres pentru a proceda altfel, vom partaja datele tale personale numai în conformitate cu termenii acestei Politici de Confidențialitate.

Partajăm datele personale cu furnizorii de servicii pentru a analiza performanțele noastre, pentru a îmbunătăți Serviciul Nostru, precum și pentru a comunica cu utilizatorii noștri înregistrați. În măsura în care ne folosim de operatori de procesare sau furnizori terți pentru a prelucra datele tale cu caracter personal, avem stabilite angajamente contractuale din partea tuturor procesatorilor și furnizorilor, care, în cazul în care este aplicabil și relevant, respectă toate cerințele relevante, în conformitate cu legile aplicabile în materie de confidențialitate a datelor, inclusiv cea europeană, din Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR) al Uniunii Europene.

Raportăm și partajăm datele cu caracter personal ale utilizatorului în cazul în care considerăm că legea specifică obligativitatea acestui lucru. Dacă este cazul, trebuie să dezvăluim și datele cu caracter personal ca răspuns la solicitările legale ale autorităților publice, inclusiv pentru a îndeplini cerințele de securitate națională sau de aplicare a legii.

În plus, orice fuziune, achiziție, investiție sau alte modificări structurale ne poate solicita transferul datelor tale personale către o altă entitate, cu condiția ca entitatea destinatară să respecte această Politică de Confidențialitate.

Datele Agregate și Analitice

Datele agregate nu sunt date identificabile personal. Folosim analiza statistică pentru a îmbunătăți Serviciul Nostru și pentru a partaja datele de marketing cu partenerii, unde, din nou, aceste date nu identifică persoane.

Unele date sunt agregate și apoi partajate partenerilor noștri de marketing; cu toate acestea, nu te identifică personal și ca utilizator individual. Acestea conțin statistici legate de trafic și de locația geografică a clienților noștri, cu toate acestea nu sunt date de identificare personală.

Putem folosi instrumente analitice și putem partaja datele utilizatorilor agregate cu terți care ne ajută să analizăm baza de utilizatori pentru îmbunătățirea Serviciului Nostru.

Utilizarea datelor agregate nu identifică persoanele și luăm măsuri de precauție considerabile pentru a ne asigura că datele nu pot fi asociate cu tine.

Vom partaja datele tale personale numai în conformitate cu termenii acestei Politici de Confidențialitate sau dacă am primit consimțământul tău explicit și prealabil.

Posibilitatea de a Alege

În orice moment te poți dezabona de la Canalele Noastre de Comunicare și te poți opune transferului datelor tale personale. Serviciul nostru nu răspunde semnalelor “Nu urmări” (DNT).

În orice moment te poți dezabona de la Canalele Noastre de Comunicare, alegând să renunți sau trimițând o cerere de renunțare la ofițerul nostru de protecție a datelor la adresa [email protected].

În orice moment te poți opune transferului datelor tale personale către un terț, în afară de terții cărora aceste date le sunt necesare în interesul nostru pentru a-și îndeplini sarcinile, așa cum este explicat mai sus la „Datele Personale pe Care le Colectăm” și „Partajarea Datelor cu Caracter Personal cu Alții“.

Poți, de asemenea, să te opui prelucrării datelor tale personale într-o manieră care diferă semnificativ de scopurile prelucrării pentru care datele tale personale au fost colectate inițial, în conformitate cu această Politică de Confidențialitate sau după cum a fost autorizat ulterior de tine.

Îți poți exercita opțiunea de alegere, contactându-ne la [email protected].

În măsura în care considerăm necesar, te putem ruga să ne furnizezi detalii necesare pentru a-ți certifica identitatea și pentru a identifica datele care îți sunt asociate în sistemele Noastre.

Unele browsere oferă un semnal denumit „Nu urmări” („DNT”). Un semnal DNT este o setare de confidențialitate de tip HTTP care indică preferința ta pentru urmărirea activităților tale pe Serviciul Nostru sau prin urmărirea încrucișată a utilizatorului. Serviciul nostru nu răspunde semnalelor DNT.

Accesarea Datelor Tale Personale

ÎÎn orice moment, poți solicita acces la datele tale personale și ne poți solicita să ștergem datele tale personale din sistemele Site-ului și ale Serviciului.

În orice moment, ne poți contacta la adresa [email protected] și poți solicita acces la datele de identificare pe care le păstrăm despre tine. De asemenea, poți solicita corectarea detaliilor greșite despre tine sau chiar să le ștergi.

În măsura în care este necesar, o să te putem ruga să ne furnizezi anumite dovezi pentru a ne asigura că ești persoana care se pretinde a fi. Îți putem solicita, de asemenea, să ne furnizezi detaliile necesare pentru a identifica datele referitoare la tine în Sistemele Noastre.

Ștergerea datelor tale cu caracter personal din Sistemele Noastre nu include date personale care au fost deja partajate cu terți, așa cum este permis în cadrul acestei Politici de Confidențialitate.

Putem edita din datele pe care ți le vom pune la dispoziție, orice date cu caracter personal legate de alții.

De asemenea, îți putem șterge datele cu caracter personal, eliminând toate datele de identificare și transformând datele cu caracter personal care se raportează la tine în date anonimizate.

Drepturile Tale de Confidențialitate din California

Dacă ești rezident din California, ești îndreptățit la solicitarea respectării drepturilor tale de confidențialitate din California.

Dacă ești rezident din California care furnizează date cu caracter personal pentru obținerea de produse sau servicii pentru uz personal, în familie sau în gospodărie, Secțiunea nr. 1798.83 din Codul Civil din California, (Legea „Shine the Light”) îți este permis să soliciți în scris și să obții de la Noi, o dată pe an calendaristic, informații despre datele clienților pe care le-am distribuit, dacă este cazul, cu terții, pentru propriile lor scopuri de marketing direct.

Dacă este cazul, aceste date cu caracter personal ar putea include o listă a categoriilor de date ale clienților, precum și numele și adresele acelor companii cu care am partajat datele clienților în cursul anul calendaristic precedent (de exemplu, pentru solicitările făcute în 2018 vei primi date privind activitățile de partajare din 2017).

Pentru a face o astfel de solicitare, te rugăm să ne contactezi la [email protected], iar ca subiect al emailului te rugăm să scrii „Cerere pentru Date de Confidențialitate din California”. Îți vom trimite un e-mail cu răspunsul în termen de 30 de zile, acesta urmând să conțină datele solicitate, odată ce îți confirmăm cererea. Perioada decurge din momentul în care îți confirmăm cererea de solicitare.

Te rugăm să reții faptul că nu toate datele partajate sunt acoperite de dispozițiile Legii “Shine the Light” și, prin urmare, numai datele care sunt acoperite vor fi incluse în răspunsul nostru.

Drepturile Tale Prevăzute de Legislația Uniunii Europene

Îți poți exercita drepturile legate de datele personale în conformitate cu prevederile Uniunii Europene.

În cazul în care legile Uniunii Europene privind protecția și prelucrarea datelor tale cu caracter personal de către Reyo Media te vizează, atunci ți se aplica următorii termeni –

Procesăm datele tale cu caracter personal pentru următoarele motive legale:

• Toate prelucrările datelor tale personale care nu se bazează pe motivele legale indicate mai jos, se bazează pe consimțământul tău.

• Procesăm contul tău și detaliile de plată pentru a pune în aplicare contractul încheiat cu tine.

• Vom prelucra datele tale personale pentru a respecta obligațiile legale și pentru a proteja interesele vitale ale tale și ale altora.

• Ne vom baza în continuare pe interesele noastre legitime, pe care le considerăm a fi de bună-credință, în cazul în care acestea nu încalcă drepturile și libertățile tale fundamentale, pentru următoarele scopuri:

o Comunicări cu tine, inclusiv marketing direct acolo unde ești clientul nostru sau utilizator al clientului nostru sau în cazul în care ne contactezi sau îți manifești interesul pentru Serviciile Noastre prin intermediul Site-ului Nostru și a altor active digitale.

o Securitate cibernetică.

o Suport, relații cu clienții, operațiuni de service.

o Sporirea și îmbunătățirea experienței de utilizator a ta și a altora în legătură cu Serviciile Noastre.

o Detectarea fraudelor și utilizarea improprie a Serviciului.

Pe lângă drepturile tale din alte secțiuni din prezenta Politică de Confidențialitate, dispui și de următoarele drepturi:

• Să ne contactezi în cazul în care dorești să îți retragi consimțământul pentru prelucrarea datelor tale personale. Exercitarea acestui drept nu va afecta legalitatea procesării, care este bazată pe consimțământul exprimat anterior retragerii.

• Să soliciți ștergerea sau restricționarea accesului la datele tale personale. Vom examina cererea ta și ne vom folosi puterea noastră de judecată, în conformitate cu prevederile legii aplicabile, pentru a lua o decizie cu privire la cererea ta.

• Dacă exerciți unul (sau mai multe) dintre drepturile menționate mai sus, în conformitate cu prevederile legii aplicabile, poți solicita să fii informat dacă terții care dețin datele tale personale, în conformitate cu această Politică de Confidențialitate,  acționează în consecință.

• Poți cere să-ți transferi datele personale în conformitate cu dreptul tău la portabilitatea datelor.

• Poți obiecta la prelucrarea datelor tale personale în scopuri de marketing direct. Informații suplimentare despre acest drept sunt disponibile în secțiunea “Posibilitatea de a Alege” din această Politică de Confidențialitate.

• Beneficiezi de dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv profilarea, care produce efecte juridice care te privesc sau care te afectează în mod similar, semnificativ.

• Beneficiezi de dreptul de a depune o plângere la o Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din zona ta de reședința, locul de muncă sau despre o presupusă încălcare a Regulamentului general privind protecția datelor (UE) 2016/679 („GDPR”).

Un rezumat și detalii suplimentare despre drepturile tale, în conformitate cu legile privind protecția datelor personale raportat la legislația Uniunii Europene, sunt disponibile pe site-ul Comisiei Europene, la adresa https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/reform/rights-citizens_en.

Reține că, atunci când ne trimiți o solicitare pentru exercitarea drepturilor, va trebui să certificăm în mod rezonabil identitatea și locația ta. Îți vom solicita să ne furnizezi date de acreditare pentru a ne asigura că ești persoana care se pretinde a fi și îți vom adresa întrebări suplimentare pentru a înțelege natura și sfera solicitării tale.

Dacă trebuie să ștergem datele tale personale în urmă solicitării înaintate de tine, va dura ceva timp până vom șterge complet copiile reziduale ale datelor tale personale din serverele noastre active și din sistemele noastre de rezervă.

Realizăm în mod periodic evaluări ale practicilor noastre de procesare a datelor și de confidențialitate, pentru a ne asigura că respectăm această Politică de Confidențialitate, pentru a actualiza Politica de Confidențialitate atunci când considerăm că trebuie și pentru a verifica dacă afișăm Politica de Confidențialitate într-un mod corect și de o manieră accesibilă.

Dacă ai întrebări legate de modul în care prelucrăm datele tale personale, te rugăm să contactezi responsabilul nostru pentru protecția datelor la adresa [email protected]. Vom analiza solicitarea ta și vom depune toate diligențele bazate pe bună-credință pentru a rezolva orice dispută existentă sau potențială cu tine.

Păstrarea Datelor

Păstrăm date, după cum este necesar, pentru a furniza Serviciul Nostru, precum și în scopuri legitime și legale.

Păstrăm date, după cum este necesar, pentru a furniza Serviciul Nostru, precum și în scopuri legitime și legale. De asemenea, păstrăm date în conformitate cu cerințele legale și cu legile aplicabile.

Vom depune toate eforturile pentru a garanta că datele cu caracter personal nu sunt păstrate mai mult decât este necesar pentru scopurile pentru care acestea sunt prelucrate.

În orice caz, atât timp cât vom folosi datele tale personale pentru a furniza Serviciul Nostru, vom păstra datele despre tine, cu excepția cazului în care ni se solicită prin lege să le ștergem sau dacă acceptăm solicitarea ta de a șterge datele, în conformitate cu legile aplicabile sau dacă decidem, prin discreția noastră să le eliminăm.

În cazul în care păstrăm datele tale cu caracter personal pentru orice scop comercial legitim, în afară de furnizarea Serviciului Nostru, vom depune toate eforturile necesare pentru a limita accesul la datele cu caracter personal și timpul lor de păstrare la minimum.

Putem păstra datele agregate neidentificabile fără limită de timp și, în măsura în care este rezonabil, vom șterge sau vom dezactiva datele cu potențial de identificare, atunci când nu mai este necesar să prelucrăm datele.

Transferul de Date cu Caracter Personal în Afara Zonei Tale

Stocăm și prelucrăm date pe diverse site-uri din întreaga lume, inclusiv pe site-uri operate și întreținute de furnizorii de servicii bazate pe Cloud.

Stocăm și prelucrăm date pe diverse site-uri din întreaga lume, inclusiv pe site-uri operate și întreținute de furnizorii de servicii bazate pe Cloud. În prezent, menținem și prelucrăm datele pe site-uri situate în Israel, Europa, precum și în Statele Unite ale Americii.

Dacă transferăm datele tale personale din Uniunea Europeană, atunci transferul datelor tale cu caracter personal către furnizorii noștri de servicii din SUA este reglementat de respectarea legislației impuse furnizorilor de servicii de către Privacy Shield Framework (Cadrul de protecție a confidențialității). Te rugăm să citești mai multe despre protecția datelor tale personale în virtutea prevederilor acestui cadru pe www.privacyshield.gov.

Dacă ești rezident într-o jurisdicție în care transferul datelor tale personale într-o altă jurisdicție necesită consimțământul tău, atunci ne oferi consimțământul tău dat liber, expres, informat și fără ambiguitate pentru acest transfer.

Securitatea Informațiilor

Implementăm sisteme, aplicații și proceduri pentru securizarea datelor tale personale, pentru a reduce la minimum riscurile de furt, prejudiciu, pierdere de date sau acces ori utilizarea de date în mod neautorizat.

Noi și serviciile noastre de găzduire implementăm sisteme, aplicații și proceduri pentru securizarea datelor tale personale, pentru a reduce la minimum riscurile de furt, prejudiciu, pierdere de date sau acces ori utilizarea de date în mod neautorizat.

Aceste măsuri asigură o securitate solidă. Cu toate acestea, în ciuda faptului că depunem toate eforturile pentru a îți proteja confidențialitatea, nu putem garanta că Serviciul Nostru va rezista oricăror acțiuni ilegale, avarii, defecțiuni, acces ilegal sau alte tipuri de abuz și folosire greșită.

Politica de Utilizare de către Minori

Serviciul Nostru nu se adresează persoanelor aflate sub vârsta minima de a juca jocuri de noroc.

Reyo Media nu se adresează persoanelor, care nu au împlinit vârsta minimă pentru a juca jocuri de noroc, din locația ta și nu colectăm intenționat sau în cunoștință de cauză date cu caracter personal pentru astfel de utilizatori. Dacă ești minor și nu ai împlinit vârsta necesară obținerii permisiunii de a juca jocuri de noroc în locația de unde accesezi Serviciul Nostru, atunci nu beneficiezi de autorizația sau permisiunea de a utiliza Site-ul sau de a accesa Serviciul Nostru.

Modificări ale acestei Politici de Confidențialitate

Putem actualiza Politica Noastră de Confidențialitate din când în când prin notificare corespunzătoare.

Din când în când, putem actualiza această Politică de Confidențialitate. În cazul în care actualizările nu influențează în mod esențial această Politică, (au consecințe reduse), acestea intră în vigoare la 7 zile după ce publicăm o notificare pe Site. Modificările substanțiale vor intra în vigoare după 30 de zile de la data postării inițiale a notificării noastre.

Până la intrarea în vigoare a noii Politici de Confidențialitate, poți alege să nu o accepți și să încetezi utilizarea Site-ului. Continuarea utilizării Site-ului după intrarea în vigoare a noii Politici de Confidențialitate înseamnă că ești de acord cu noua Politică de Confidențialitate.

Reține că, în situația în care este necesar să adaptăm Politica de Confidențialitate noilor cerințe legale, noua Politică de Confidențialitate va intra în vigoare imediat sau după cum este necesar.

Contactează-ne

În cazul în care ai întrebări, nu ezita și contactează responsabilul nostru pentru protecția datelor.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la această Politică de Confidențialitate, contactează responsabilul nostru pentru protecția datelor, pentru informații suplimentare, la [email protected].